Email: youremailname@mail.com

Call Us: +00 986 352 365

Address: PO Box 4668, New York, NY 10163-4668, USA

Voeding

“ Blijvend gewichtsverlies, meer energie en vertrouwen, zonder dieet. JA dat kan jij OOK!!”

Bianca

STAP VOOR STAP NAAR EEN GEZONDE LEEFSTIJL

Als BGN-gewichtsconsulent begeleidt ik cliënten (met gewichtsproblemen) volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

Ik start altijd vanuit een gratis brainstormsessie, hierin hoor ik graag wat jouw struggles en overtuigingen rondom voeding zijn en vertel ik welke werkwijze ik heb.

Vervolgens doe ik een voorstel voor een traject die helemaal past bij jouw wensen en behoeften. Hierin kan ook ruimte zijn voor ademwerk en hypnotherapie.

Ook kijken we of je vanuit de aanvullende verzekering een deel van de kosten terug kan krijgen.

Een traject bestaat een uitgebreid intakegesprek (60 min) waarin ik vragen stel met betrekking o.a. op wat je eetgewoonten zijn, hoeveel je beweegt, hoe je slaapt, of je kan ontspannen, jouw motivatie en wat je wilt bereiken. Daarnaast ga ik je meten en wegen waardoor ik kan bepalen wat jouw persoonlijke energiebehoefte is .

Aan de hand van de weeg en meetresultaten, je voedingsdagboek en het intake gesprek maken we een persoonlijk plan met concrete en haalbare doelen in het volgende gesprek(60 min).

De volgende gesprekken worden ingevuld op verschillende manieren, afhankelijk van het traject wat we hebben gekozen.

Stel je voor dat je nooit meer op dieet hoeft en een gezonde relatie met voeding en je eigen lichaam krijgt?

Bestaande trajecten:

Afvallen zonder dieet

Dit traject duurt gemiddeld 16 weken en kan uitgebreid worden.

Bestaat uit de uitgebreide intake en gesprek daarna waarin het plan samen wordt samengesteld.

Vervolgens is er om de week of 2 weken een vervolgconsult, waarin er wordt gewogen en gemeten met geavanceerd apparatuur en waarin wordt besproken hoe het gaat. Moeilijke momenten, slaap, stress, feestdagen,weekenden etc. zijn onderwerpen die aan bod komen.

Jaarprogramma: 365 dagen afvallen zonder dieet

Door mijn ervaring sinds 2015, met klanten weet ik dat het tijd kost voordat dingen in je systeem zitten en dat je kan zeggen dat het gewoonten worden. Omdat het verder gaat dan alleen voeding heb ik bijscholingen over hormonen, emotie eten gedaan en ben ik ook ademcoach. Ik heb al mijn ervaringen en kennis samen gevoegd en zo is het jaarprogramma ontstaan. Zelf heb ik geworsteld met een suiker “verslaving” en ervaar nu veel rust en energie in mijn lijf. Daarnaast zorgen mijn voeding, mindset en ademhaling ervoor dat ik minder pijn en ontstekingen heb. Dit programma is voor iedereen die nu echt blijvend wilt afvallen en vol energie en geluk door het leven wilt gaan. 


Stap voor stap meer rust en vertrouwen ervaren

Mijn klanten vertellen:

Wat zo prettig is, is dat Bianca je in je eigen kracht zet zonder je te veroordelen, naast je staat en helpt je doelen in kleine stapjes te behalen. Ademhalingstechnieken werken magisch, waarvan ik niet eerder kon bedenken hoe belangrijk het is voor lichaam en mind. Het totaal plaatje wordt aangeboden, Heel fijn!


Patty- Ademhalings- en voedingstraject

Ik help mensen weer vertrouwen te krijgen in hun eigen lichaam". Deze woorden tijdens een netwerkmeeting met Bianca raakte mij.

Op het begin vond ik het spannend om me hier helemaal aan over te geven, maar door de fijne begeleiding van Bianca ebde die spanning al snel weg. We hebben samen de oorzaak gezocht en vervolgens met 3 mooie sessies aangepakt. Daarnaast kreeg ik ademhalingsoefeningen, die ik dagelijks moest doen. Nu is het 3 maanden later en heb ik mijn angst overwonnen. Ik rij weer vol vertrouwen rond en voel mij niet meer beperkt.Yolanda- Hypnose traject

Bevestigd is dat het gewicht niet het belangrijkste is, maar de manier hoe om te gaan met eten en voedsel.

Ik had nooit kunnen denken dat door meer te gaan eten ik minder ging wegen en daarnaast beter zou gaan slapen.

Mijn energie is weer helemaal terug en ik sta weer volop in het leven!


Suzanne- Voedings- en hypnose traject

Email:

info@bblij.nl

Bel me:

06-28594007

Copyright @ BBLIJ 2022 All Rights Reserved

Volg me op: