Email: youremailname@mail.com

Call Us: +00 986 352 365

Address: PO Box 4668, New York, NY 10163-4668, USA

Ademwerk

Wist je dat we maar 30% van ons ademcapaciteit gebruiken?

Wist je dat je ademhaling een enorme invloed kan hebben op je stressgevoel, op je slapen, gedachten, op je gewicht, op je emoties, op je bloeddruk en ga zo maar door!

In mijn praktijk, maar ook in het dagelijks leven, kom ik al jaren mensen tegen die slecht slapen, veel stress hebben, eten uit emotie. Dit heeft enorme invloed op het behalen en vasthouden van een gezonde leefstijl.

Als je ademhaling zoveel invloed heeft op al die processen in het lichaam, hoe gaaf is het dan als je weet dat je hier zelf invloed op uit kan oefenen.

Persoonlijk ben ik al sinds 2014 in de ban de ademhaling!

Doordat ik naast de regulier medicatie zelf iets wilde doen voor mijn gezondheid, ben ik dagelijks ademhalingsoefeningen gaan doen.

Dit heeft mijn leven zo veranderd dat ik overdag niet meer hoef te slapen, ik heb veel energie, mijn ontstekingen zijn minder en als ze er zijn, zijn ze sneller weg. Daarnaast heb ik positievere gedachten en heb meer vertrouwen in de toekomst.

Ik heb altijd de wens gehad om anderen dit te kunnen leren en door mijn opleiding bij Herleva kan ik dit nu in de praktijk brengen.

Image

Lieve Bianca wat is het toch als jouw stem de ademsessies tot een bijzondere beleving brengt. Het brengt mij de rust in een hectische tijd en het laat bij mij de pijnpunten wegvegen en vooral geeft het mij mooie inzichten en ervaringen. Zowel de online als de real sessies brengen allebei een bijzonder resultaat. Dankjewel voor jouw expertise en begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden.


Ik had nooit gedacht dat mijn ademhaling zoveel over mij zou kunnen vertellen……en dat het mij mijn leven terug zou geven. 

Ik denk dat we worden ziek omdat we niet naar ons lichaam luisteren, omdat we signalen negeren en maar door blijven rennen. Als je door blijft gaan, trekt je lichaam of geest vroeg of laat aan de bel.

Zelf heb ik dat al meerdere keren op verschillende manieren meegemaakt.

Ik was altijd in de overtuiging dat als je hard werkt, het wel goed komt en dat je eerst voor een ander zorgt en dan pas voor jezelf. Dit zijn oude patronen en die zitten diep.

Het fijne van een ademsessie, is dat je blokkades kan opruimen en dat je meer ademruimte krijgt. Meer ademruimte betekent ook letterlijk en figuurlijk dat je meer ruimte in gaat en mag nemen.

Ik heb geleerd om me veilig te voelen, om vertrouwen te hebben en om me meer te uiten.

Je ademhaling vertelt je of je echt kan ontspannen. Je kunt er rustig uit zien van buiten, maar je binnenwereld kan heel anders zijn.

Dit ervaar ik ook vaak bij klanten in mijn praktijk. Doordat ze veel stress ervaren en continue “aan” staan, niet meer ontspannen, het lichaam in de actiemodus blijft staan. Vergelijk het met iemand die een marathon loopt, maar dan 24 uur lang, dag in dag uit. Het is niet zo gek dat die groep niet of nauwelijks afvalt.

Zelf heb ik ook zo een periode achter de rug. 2 jaar lang niet “doorslapen”, daarnaast veel pijn, een jong gezin, een baan, een bedrijf opzetten om uit die baan te komen.

Vaak heb je achteraf pas door hoeveel je gedaan hebt.


"De ademtechnieken hebben mij mijn leven weer teruggegeven."


  • Wil je:

  • ✅meer rust en ontspanning ervaren?

  • ✅blokkades opruimen en oude shit loslaten?

  • ✅meer ruimte innemen en staan voor wie je bent?

  • ✅vanuit het weten wat je wilt echt actie ondernemen?

  • ✅leven vanuit je hart?

  • ✅leven vanuit diep vertrouwen?

  • ✅leven in het NU?

Ga dan aan de slag met ademwerk:

Iedereen, ook als je geen overgewicht hebt, die last heeft van piekergedachten, stress, slecht slapen, het gevoel hebben dat je geleefd wordt, niet meer helder kunnen denken, moeite heeft met ontspannen, weinig energie, slechte weerstand, last van pijn en ontstekingen.

Hoe kan ik jou helpen?

✅Ik heb een 9-weekse ademtraining ontwikkeld: de hartcoherentie-training: deze is zowel online als offline te volgen.

✅Om de week op de even weken geef ik online verbonden ademsessies op zondagochtend van 9.00-10.30 uur

✅In de praktijk zijn 1 op 1 verbonden ademsessies te volgen.

Mail me op: info@bblij.nl of stuur een berichtje naar 0628594007 om een afspraak te maken of mee te doen aan de verbonden ademsessies

Stel je voor dat je met de adem invloed hebt op je gedachten en emoties?

Stap voor stap meer rust en vertrouwen ervaren

Mijn klanten vertellen:

Ik ben me bewuster geworden.

Ik heb nu de controle over hoe ik me nu voel. Ik kan kiezen blijf ik me rot voelen of ga ik de ademhaling gebruiken om positiviteit voelen waardoor ik weer de focus heb op mijn doelen.

Ik ben me bewust geworden van zaken waarvan ik me niet bewust was, waarom ik deed wat ik deed.

Door de ademhalingsoefeningen toe te passen kom ik steeds dieper bij mijn bewustzijn, wat resulteert in een vrijer gelukkiger leven

Karin- Hartcoherentietraining

Na een vermoedelijke covidbesmetting kreeg ik chronische hyperventilatieklachten.

‘Toevallig’ lag ik in het ziekenhuis naast een collega van Bianca, zij raadde mij

Bianca aan om te kijken voor ondersteuning om mijn ademhaling weer zo veel mogelijk te

normaliseren.

Ik was zo blij dat Bianca direct voor mij klaar stond! Ik heb haar als heel helder, kalm, ervaren en inlevend beleefd. Ze heeft haar begeleiding aangepast aan mijn situatie en meegedacht wat zij voor mij kon betekenen.

Bianca’s ademtraining voldeed meer dan verwacht aan mijn verwachting! Ik merkte al zo snel vooruitgang en ik ben erg dankbaar voor haar bereidheid om zo vlot en adequaat haar kennis in te zetten voor mijn situatie.Manon- Hartcoherentietraining

Lieve Bianca wat is het toch als jouw stem de ademsessies tot een bijzondere beleving brengt. Het brengt mij de rust in een hectische tijd en het laat bij mij de pijnpunten wegvegen en vooral geeft het mij mooie inzichten en ervaringen. Zowel de online als de real sessies brengen allebei een bijzonder resultaat. Dankjewel voor jouw expertise en begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden.Sandra- Verbonden ademsessies online en offline

Email:

info@bblij.nl

Bel me:

06-28594007

Copyright @ BBLIJ 2022 All Rights Reserved

Volg me op: