Email: youremailname@mail.com

Call Us: +00 986 352 365

Address: PO Box 4668, New York, NY 10163-4668, USA

Ademtechnieken

“ Het is mijn missie om jou vertrouwen en rust in je lichaam en mind te laten ervaren ”

Bianca

Image

Mijn ademhalingstechnieken zijn voor iedereen die last heeft van piekergedachten, stress, slecht slapen, het gevoel hebben dat je geleefd wordt, niet meer helder kunnen denken, moeite heeft met ontspannen, weinig energie, slechte weerstand, last van pijn en ontstekingen, overgewicht.


Image

Bij verschillende klachten kan haar ondersteuning van grote betekenis zijn! Nogmaals, de kracht van onze ademhaling is nog zo niet bewust in ons dagelijks leven terwijl we tegelijkertijd wel de dagelijkse invloeden op onze ademhaling onbewust ervaren zowel positief als negatief denk aan stress, nachtrust, ontspanning, zelfbeeld, pijnklachten, verteringsklachten etc.

Manon

Hartcoherentie in 9 weken

Wat levert het je op?

 • ❤️minder piekeren

 • ❤️beter slapen

 • ❤️meer veerkracht

 • ❤️meer grip op je emoties en gedachten

 • ❤️minder stress

 • ❤️meer ontspanning

 • ❤️verbeterde weerstand

Je krijgt:

 •  ✅week 1: een uur uitgebreide telefonische/ zoom/ live  intake, uitleg ademhalingstechniek  deel 1

 •  ✅week 2: mailcontact en vervolg ademhalingstechniek deel 2

 •  ✅week 3: mailcontact en vervolg ademhalingstechniek deel 3

 •  ✅week 4: mailcontact en vervolg ademhalingstechniek deel 4

 •  ✅week 5: een uur telefonische/ zoom/ live evaluatie en vervolg ademhalingstechniek deel 5

  ✅week 6: mailcontact en vervolg ademhalingstechniek deel 6

  ✅week 7: mailcontact en vervolg ademhalingstechniek deel 7

 • ✅week 8: mailcontact en vervolg ademhalingstechniek deel 7

  ✅week 9: een uur telefonisch/zoom/ live evaluatie en mailcontact en vervolg ademhalingstechniek deel 9

Je investering is  333 euro.


"Wist je dat je ademhaling een enorme invloed kan hebben op je stressgevoel, op je slapen, gedachten, op je gewicht, op je emoties, op je bloeddruk en ga zo maar door!?"

De Verbonden Adem

Het fijne van een verbonden ademsessie, is dat je blokkades kan opruimen en dat je meer ademruimte krijgt. Meer ademruimte betekent ook letterlijk en figuurlijk dat je meer ruimte in gaat en mag nemen.

Ik heb geleerd om me veilig te voelen, om vertrouwen te hebben en om me meer te uiten.

Je ademhaling vertelt je of je echt kan ontspannen. Je kunt er rustig uit zien van buiten, maar je binnenwereld kan heel anders zijn. Dit ervaar ik ook vaak bij klanten in mijn praktijk.

Doordat ze veel stress ervaren en continue “aan” staan, niet meer ontspannen, het lichaam in de actiemodus blijft staan. Vergelijk het met iemand die een marathon loopt, maar dan 24 uur lang, dag in dag uit. Het is niet zo gek dat die groep niet of nauwelijks afvalt.

Zelf heb ik ook zo een periode achter de rug. 2 jaar lang niet “doorslapen” , daarnaast veel pijn, een jong gezin, een baan, een bedrijf opzetten om uit die baan te komen.

Vaak heb je achteraf pas door hoeveel je gedaan hebt.

Nu heb ik geleerd, hoe je de rust in jezelf kan vinden, ook in een gezin met eigen bedrijf. Ik kan weer die rempedaal vinden. Daarmee voel ik emoties, emoties die er gewoon mogen zijn. Ze hoeven niet meer vastgezet te worden.

De verbonden adem is een ademoefening die ik een op een met iemand uitvoer.

Verbonden zegt het al, de in en uitademing zijn aan elkaar verbonden. Een sessie duurt gemiddeld van een uur tot anderhalf uur.

In een verbonden ademsessie kun je alles loslaten wat je niet neer dient en kun je inzichten krijgen waar jij verder mee kan. Ik gebruik drukpunten op het lichaam om spanning en emoties los te laten. Je krijgt meer ademruimte en daarmee neem je letterlijk en figuurlijk meer ruimte in.

Kosten voor een sessie van 60/80 minuten zijn 90 euro.

Zondag om de week geef ik ook online groeps-ademsessies.

Deze online ademsessies vinden plaats via zoom. Ze duren van 9.00-10.30 uur en vinden zich nu plaats in de even weken. Wil je meedoen? Stuur onderstaand formulier in en vermeld dat je mee wil doen aan een ademsessie online of stuur me dan een appje naar 06-28594007 / mail naar info@bblij.nl

Stap voor stap meer rust en vertrouwen ervaren

Mijn klanten vertellen:

Wat zo prettig is, is dat Bianca je in je eigen kracht zet zonder je te veroordelen, naast je staat en helpt je doelen in kleine stapjes te behalen. Ademhalingstechnieken werken magisch, waarvan ik niet eerder kon bedenken hoe belangrijk het is voor lichaam en mind. Het totaal plaatje wordt aangeboden, Heel fijn!


Patty- Ademhalings- en voedingstraject

Ik help mensen weer vertrouwen te krijgen in hun eigen lichaam". Deze woorden tijdens een netwerkmeeting met Bianca raakte mij.

Op het begin vond ik het spannend om me hier helemaal aan over te geven, maar door de fijne begeleiding van Bianca ebde die spanning al snel weg. We hebben samen de oorzaak gezocht en vervolgens met 3 mooie sessies aangepakt. Daarnaast kreeg ik ademhalingsoefeningen, die ik dagelijks moest doen. Nu is het 3 maanden later en heb ik mijn angst overwonnen. Ik rij weer vol vertrouwen rond en voel mij niet meer beperkt.Yolanda- Hypnose traject

Bevestigd is dat het gewicht niet het belangrijkste is, maar de manier hoe om te gaan met eten en voedsel.

Ik had nooit kunnen denken dat door meer te gaan eten ik minder ging wegen en daarnaast beter zou gaan slapen.

Mijn energie is weer helemaal terug en ik sta weer volop in het leven!


Suzanne- Voedings- en hypnose traject

Email:

info@bblij.nl

Bel me:

06-28594007

Copyright @ BBLIJ 2022 All Rights Reserved

Volg me op: