Email: youremailname@mail.com

Call Us: +00 986 352 365

Address: PO Box 4668, New York, NY 10163-4668, USA

Over mij

“ Het is mijn missie om jou vertrouwen en rust in je lichaam en mind te laten ervaren ”

Bianca

Ik ben Bianca, moeder van 2 prachtige dochters en sinds 2006 woonachtend in Alkmaar.

Mijn bedrijf wat begonnen is als Blij Gewicht is ontstaan uit mijn eigen ervaringen en struggles rond mijn gezondheid. De reis die ik maak gun ik een ander ook.

Ik geloof dat jouw onbewuste, jouw automatische patronen het je moeilijk maken om te veranderen. Met hypnotherapie, ademwerk en verandering in jouw leefstijl trekken we je probleem er met wortel en al uit, zodat je echt kan veranderen en je het leven kunt leven waar jij BLIJ van wordt en weer de regie van je eigen leven in handen hebt.

Stel je voor dat je bevrijd bent van al je angsten, van al je belemmerende overtuigingen?


In 2011 is er bij mij reumatische artritus gediagnostiseerd en na heel veel medicijnen te hebben geprobeerd, ben ik de weg ingeslagen om naar mijn voeding te kijken. Ik ben daar veel over gaan lezen en ben andere keuzes gaan maken. Voor mij heeft dit grote gevolgen gehad. Sinds ik dat doe heb ik minder ontstekingen, veel meer energie, kan ik me beter bewegen en weer meedraaien in mijn gezin. Doordat ik zo anders met voeding en beweging

bezig was en zag wat het met mij heeft gedaan, wilde ik heel graag andere mensen helpen om hetzelfde gevoel als mij te krijgen:  weer volop in het leven staan. Ik ben de opleiding voor gewichtsconsulent gaan volgen en sinds

oktober 2015 mensen gaan helpen om weer vol energie en met een blij gewicht door het leven te gaan.

Als snel kwam ik erachter dat mijn cliënten hun probleem met voeding vaak niet het eigenlijke probleem is en dat het dieper zit. 

Ademwerk is sinds 2014 in mijn leven en dat werd voor mij de volgende stap: een opleiding tot ademcoach.

Toen kon ik niet weten wat het voor mij persoonlijk en voor mijn bedrijf zou gaan betekenen. Steeds meer en meer ben ik van mezelf gaan begrijpen, mijn gedrag, mijn patronen, de rol van mijn onbewuste en ook hoe je echt blijvend kan veranderen.

Toen ik de kracht van ons onbewuste leren kennen in de ademopleiding was het voor mij een logisch gevolg om de opleiding tot hypnotherapeut te volgen. Dit heeft voor zulke bijzondere en blijvende transformaties en veranderingen gezorgd voor zowel mij als bij mijn cliënten.


Stap voor stap meer rust en vertrouwen ervaren

Mijn klanten vertellen:

Wat zo prettig is, is dat Bianca je in je eigen kracht zet zonder je te veroordelen, naast je staat en helpt je doelen in kleine stapjes te behalen. Ademhalingstechnieken werken magisch, waarvan ik niet eerder kon bedenken hoe belangrijk het is voor lichaam en mind. Het totaal plaatje wordt aangeboden, Heel fijn!


Patty- Ademhalings- en voedingstraject

Ik help mensen weer vertrouwen te krijgen in hun eigen lichaam". Deze woorden tijdens een netwerkmeeting met Bianca raakte mij.

Op het begin vond ik het spannend om me hier helemaal aan over te geven, maar door de fijne begeleiding van Bianca ebde die spanning al snel weg. We hebben samen de oorzaak gezocht en vervolgens met 3 mooie sessies aangepakt. Daarnaast kreeg ik ademhalingsoefeningen, die ik dagelijks moest doen. Nu is het 3 maanden later en heb ik mijn angst overwonnen. Ik rij weer vol vertrouwen rond en voel mij niet meer beperkt.Yolanda- Hypnose traject

Bevestigd is dat het gewicht niet het belangrijkste is, maar de manier hoe om te gaan met eten en voedsel.

Ik had nooit kunnen denken dat door meer te gaan eten ik minder ging wegen en daarnaast beter zou gaan slapen.

Mijn energie is weer helemaal terug en ik sta weer volop in het leven!


Suzanne- Voedings- en hypnose traject

Email:

info@bblij.nl

Bel me:

06-28594007

Copyright @ BBLIJ 2022 All Rights Reserved

Volg me op: