Email: youremailname@mail.com

Call Us: +00 986 352 365

Address: PO Box 4668, New York, NY 10163-4668, USA

Blog

"Hypnose en de adem als sleutel tot meer rust en vertrouwen in lichaam en mind"

Bianca

blog image

Tip bij rouw en verdriet

November 10, 2023โ€ข1 min read

"Mijn allerbelangrijkste tips als je verdriet en rouw ervaart.โ€ - Bianca

Herken je:
๐Ÿ˜”dat als je diep en groot verdriet ervaart dit je het het liefste wegstopt?
๐Ÿ˜”dat je snel een leuk muziekje opzet om je beter voelen, als dat al lukt.
๐Ÿ˜”dat je denkt: hoeveel tranen komen er nog, wanneer stopt dit?

Ik geloof dat als je je verdriet niet toelaat en niet voelt, het is als een bal die je onder water duwt of dat je het een plekje hebt gegeven en dat is precies het plekje wat letterlijk pijn doet, zoals Edwin Selij zo mooi en treffend beschrijft.

Je kunt dan zelfs lichamelijke klachten ontwikkelen.


Ik geloof ook dat als je in verdriet blijft "hangen", je op die rijdende trein bent gestapt waar je niet zo makkelijk af komt.

Stel je voor dat je je verdriet toelaat direct op het moment dat het komt. En ja het komt niet altijd op een handig moment en je laat het toe, zonder vechten , zonder oordeel, zonder verwachting.

Dan is je verdriet intens, het doet pijn ,zo'n pijn dat je denkt dat het niet meer stopt, maat door het er laten te zijn is en rustig in en uit te ademen door je hart, het ook zo weer weg is voor dat moment en dat je kan genieten van wat er dan plaatsvindt.

Misschien klinkt dit heel kort door de bocht, maar is wel mijn waarheid geworden en ondervind het zelf dagelijks.

In mijn praktijk leer ik mensen de tools.

Begin nu met jezelf de toestemming te geven dat je verdriet er mag zijn en zoek hulp van iemand in je omgeving om je daarin te steunen.๐Ÿ™โค๏ธ


Bianca Laan

Back to Blog

Tarieven

Stel je voor dat je bevrijd bent van al je angsten, van al je belemmerende overtuigingen? Wat is dat je waard?

Stap voor stap meer rust en vertrouwen ervaren

Mijn klanten vertellen:

Wat zo prettig is, is dat Bianca je in je eigen kracht zet zonder je te veroordelen, naast je staat en helpt je doelen in kleine stapjes te behalen. Ademhalingstechnieken werken magisch, waarvan ik niet eerder kon bedenken hoe belangrijk het is voor lichaam en mind. Het totaal plaatje wordt aangeboden, Heel fijn!


Patty- Ademhalings- en voedingstraject

Ik help mensen weer vertrouwen te krijgen in hun eigen lichaam". Deze woorden tijdens een netwerkmeeting met Bianca raakte mij.

Op het begin vond ik het spannend om me hier helemaal aan over te geven, maar door de fijne begeleiding van Bianca ebde die spanning al snel weg. We hebben samen de oorzaak gezocht en vervolgens met 3 mooie sessies aangepakt. Daarnaast kreeg ik ademhalingsoefeningen, die ik dagelijks moest doen. Nu is het 3 maanden later en heb ik mijn angst overwonnen. Ik rij weer vol vertrouwen rond en voel mij niet meer beperkt.Yolanda- Hypnose traject

Bevestigd is dat het gewicht niet het belangrijkste is, maar de manier hoe om te gaan met eten en voedsel.

Ik had nooit kunnen denken dat door meer te gaan eten ik minder ging wegen en daarnaast beter zou gaan slapen.

Mijn energie is weer helemaal terug en ik sta weer volop in het leven!


Suzanne- Voedings- en hypnose traject

Email:

info@bblij.nl

Bel me:

06-28594007

Copyright @ BBLIJ 2022 All Rights Reserved

Volg me op: