Email: youremailname@mail.com

Call Us: +00 986 352 365

Address: PO Box 4668, New York, NY 10163-4668, USA

Ijsbad en Ademworkshop!

Deze dag kan je hele leven veranderen

Wil je de voordelen van kou en de adem ervaren?

Wil je vertrouwen en rust ervaren in je lichaam en mind?

Deze middag ga je ervaren hoe het voelt om alle controle los te laten en te vertrouwen op jezelf !!

Stap voor stap meer rust en vertrouwen ervaren

Mijn klanten vertellen:


Lieve Bianca wat is het toch als jouw stem de ademsessies tot een bijzondere beleving brengt. Het brengt mij de rust in een hectische tijd en het laat bij mij de pijnpunten wegvegen en vooral geeft het mij mooie inzichten en ervaringen. Zowel de online als de real sessies brengen allebei een bijzonder resultaat. Dankjewel voor jouw expertise en begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden.Sandra- Ademsessie online en offline


Na een vermoedelijke covidbesmetting kreeg ik chronische hyperventilatieklachten.

‘Toevallig’ lag ik in het ziekenhuis naast een collega van Bianca, zij raadde mij

Bianca aan om te kijken voor ondersteuning om mijn ademhaling weer zo veel mogelijk te

normaliseren.

Ik was zo blij dat Bianca direct voor mij klaar stond! Ik heb haar als heel helder, kalm, ervaren en inlevend beleefd. Ze heeft haar begeleiding aangepast aan mijn situatie en meegedacht wat zij voor mij kon betekenen.

Bianca’s ademtraining voldeed meer dan verwacht aan mijn verwachting! Ik merkte al zo snel vooruitgang en ik ben erg dankbaar voor haar bereidheid om zo vlot en adequaat haar kennis in te zetten voor mijn situatie.Manon- Hartcoherentie training

Ik help mensen weer vertrouwen te krijgen in hun eigen lichaam". Deze woorden tijdens een netwerkmeeting met Bianca raakte mij.

Op het begin vond ik het spannend om me hier helemaal aan over te geven, maar door de fijne begeleiding van Bianca ebde die spanning al snel weg. We hebben samen de oorzaak gezocht en vervolgens met 3 mooie sessies aangepakt. Daarnaast kreeg ik ademhalingsoefeningen, die ik dagelijks moest doen. Nu is het 3 maanden later en heb ik mijn angst overwonnen. Ik rij weer vol vertrouwen rond en voel mij niet meer beperkt.Yolanda- Hypnose traject en Hartcoherentie training

Welkom bij mijn IJsbad en Ademworkshop, een persoonlijke reis naar de kracht van koude blootstelling en bewuste ademhaling.

Sinds 2014 heb ik de ongelooflijke voordelen van deze praktijken ontdekt en deel ik graag mijn ervaringen om jou te begeleiden op een pad van zelfontdekking en welzijn.

IJsbad Voordelen:

🧊Versterking van het immuunsysteem: Duik in het ijsbad en stimuleer je immuunsysteem, waardoor je lichaam beter in staat is om ziektekiemen te bestrijden.

🧊Verbeterde bloedsomloop: De kou bevordert de bloedsomloop, waardoor ontstekingen verminderen en de algehele gezondheid van je hart en bloedvaten wordt verbeterd.

🧊Stress en angst verlichting: De kou activeert je zenuwstelsel en stimuleert de productie van endorfines, wat leidt tot ontspanning en vermindering van stress en angst.

🧊Mentale veerkracht: Het overwinnen van de uitdaging van een ijsbad vergroot je mentale weerbaarheid, waardoor je beter in staat bent om stressvolle situaties het hoofd te bieden.

Ademhaling Voordelen:

🌬️Stressvermindering: Met bewuste ademhaling verminder je stress door het activeren van het para sympathische zenuwstelsel, waardoor je lichaam in de 'rust en herstel'-modus komt.

🌬️Verbeterde energieniveaus: Diepe ademhaling vergroot de zuurstoftoevoer naar je lichaam, wat resulteert in verhoogde energie en verminderde vermoeidheid.

🌬️Verbeterde focus en concentratie: Ademhalingsoefeningen verhogen de concentratie en verhelderen de geest, essentieel voor verbeterde productiviteit en mentale scherpte.

🌬️Emotionele balans: Bewuste ademhaling helpt bij het reguleren van emoties, waardoor je in contact komt met je gevoelens en ze op een gezonde manier kunt hanteren

Samen zullen we de uitdagingen van het ijsbad aangaan en de kracht van bewuste ademhaling ontdekken. Deze workshop is niet alleen een unieke ervaring, maar ook een kans om jouw eigen welzijn te versterken. Laat me je leiden op deze reis naar een sterkere, meer gebalanceerde versie van jezelf.

Een dag waarin je:

✅je mag onderdompelen in diepe ontspanning.

✅alles kan loslaten en leert vertrouwen op de kracht van je lichaam en mind.

✅tools krijgt om thuis smee aan de slag te gaan.


Je gaat op ademreis, krijgt praktische tips en een ijsbad!!


Zaterdag in juni/juli 2024

Van: 13.30 uur tot 17.00 uur

Inclusief koffie/thee, lekkers

Investering in jezelf: 97 euro inclusief BTW, bestel je voor 1 mei betaal je 79 euro.

Locatie: Wakker Bewustzijn Alkmaar (loopafstand station)

Inschrijven via: info@bblij.nl of 06-28594007

Email:

info@bblij.nl

Bel me:

06-28594007

Copyright @ BBLIJ 2022 All Rights Reserved

Volg me op: